[vc_row 0=””][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html 0=””]JTNDaW1nJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRmhvdWRpbmdlbmJld2VnaW5nLm5sJTJGaW1hZ2VzJTJGcnVncGlqbi5wbmclMjIlMjBhbHQlM0QlMjJydWdrbGFjaHRlbiUyMiUyMCUyRiUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text 0=””]

Bukken, tillen, zitten, lopen … het zijn dagelijkse activiteiten waar we eigenlijk nooit bij stilstaan. Tenzij u klachten krijgt. Het schiet weer eens in uw rug. Hoe vaak denkt u niet  ‘Ach vervelend, maar het trekt wel weg’. Intussen blijven de klachten terugkomen. Als oefentherapeut kan ik een structurele oplossing bieden voor uw rugpijn.

Uit onderzoek blijkt dat negen van de tien volwassenen minstens een maal in hun leven rugklachten krijgen. Bij 5 tot 10% van hen wordt een duidelijk aanwijsbare oorzaak gevonden. Maar bij de overige mensen (90-95%) is de oorzaak niet duidelijk. De lage rugklachten kunnen dan veroorzaakt worden door een verkeerde houding, overbelasting, spanning, een slechte conditie of verkeerd gebruik van de rug.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

KANS (Klachten Arm, Nek en Schouder), voorheen RSI (Repetitive Strain Injury) is een verzamelnaam voor pijnklachten en aandoeningen van nek, schouder, armen, polsen en handen als gevolg van chronische overbelasting.

Als onderdeel van de behandeling wordt werkplekinstructie gegeven. In een video is te zien wat belangrijk is bij het instellen van de werkplek.

Als oefentherapeut heb ik veel ervaring met het behandelen van RSI. In combinatie met shiatsu worden goede resultaten bereikt. Ook ben ik als bedrijfsoefentherapeut werkzaam in bedrijven.